Werkwijze

Mijn werkwijze

Een gezonde leefstijl heeft een positieve invloed op je fysieke, mentale en emotionele gesteldheid. Het draagt bij aan een gezond gewicht en vermindert (daarmee) de kans op bepaalde ziektes, zoals diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde type kanker. Ook kan het stress verminderen en een depressie of burn-out voorkomen.

Leefstijlcoach intakegesprek

intakegesprek

In het eerste gesprek brengen we samen in kaart hoe jouw situatie is, wie ben je, wat zou je willen veranderen en welke mogelijkheden je kunt en wil inzetten om hier naartoe te werken. Samen gaan we jouw uiteindelijke doel bepalen en bijbehorende acties bedenken die goed te behalen zijn en uiteindelijk vol te houden zijn.

Leefstijlcoach coachsessies

coachsessies

Tijdens de coachsessies coach ik je bij het uitvoeren van jouw eigen acties om zo tot je uiteindelijke doel te komen. We bespreken jouw moeilijke momenten/valkuilen en onderzoeken hoe je daarmee om kunt gaan. En we bekijken jouw behaalde resultaten. Door je successen te vieren focussen we ons op wat goed gaat, waardoor je gemotiveerd en uitgedaagd blijft.

Leefstijlcoach lifestyletools

leefstijltools

Op het gebied van je gezondheid, beweegidentiteit, voeding en geestelijk welbevinden maak ik gebruik van een aantal tools. Deze tools zorgen voor inzicht en bewustwording van je huidige gewoontes binnen je leefstijl. Hiermee brengen we in kaart waarmee jij in de ontwikkeling van je duurzame nieuwe leefstijlplan aan de slag wil.

Vragen of opmerkingen?

Mocht je een vraag hebben of een gratis kennismakinggesprek willen om jouw hulpvraag te bespreken neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch of door middel van het invullen van het contactformulier. Ik leg je dan graag mijn werkwijze uit en bespreken we op welk vlak van leefstijl jouw hulpvraag ligt.